За имунитет при деца и възрастни

30 таблетки за смучене х 750 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Имунобор Протект?

Високотехнологичен имуномодулатор в таблетна форма за смучене с приятен ягодов вкус. Осигурява надеждна имунопрофилактика. Подходящ за прием в условия на повишена заболеваемост и опасност от вирусни инфекции.

Какво съдържа Имунобор Протект?

Имунобор Протект съдържа 30 mg микронизиран Бета глюкан, 40 mg Витамин С (като L-аскорбинова киселина) и 10 mg стандартизиран екстракт от плодове на Роза канина (5 mg съдържание на натурален витамин С).

Кога да приемаме Имунобор Протект?

Имунобор Протект се препоръчва за оптимална функция на имунната система; за имунопрофилактика в условия на повишена заболеваемост; при склонност към често боледуване; като общоукрепващо и тонизиращо средство.

Как действа Имунобор Протект?

Подпомага функцията на имунната система и нормалния енергиен метаболизъм; допринася за повишаване на локалната имунна защита; допринася за подобряване на общото състояние на организма; оказва положителен ефект върху активността на имунните клетки.

Как да приемаме Имунобор Протект?

При деца от 3 до 8 г. – по 1 таблетка дневно; при деца над 8 г. – по 2 таблетки дневно; при възрастни – по 3 таблетки дневно.

Таблетките се дъвчат или смучат.

Какви са предимствата на Имунобор Протект?

Високотехнологични таблетки за смучене с депо действие на ниво устна кухина; иновативна комбинация от природни съставки с благотворно влияние върху имунната система, локалната имунна защита и съпротивителните сили на организма; подходящ за деца и възрастни; приятен вкус на ягоди; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Имунобор Протект?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене