Омекотяващ крем за много суха кожа

Ексклузивен дистрибутор: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123
Туба от 100 g

Какво представлява Липобаза крем?

Специален дермокозметичен крем, който подпомага естествената защита на кожата. Допринася за възстановяване на хидратацията и мекотата на кожата като възвръща физиологичното й равновесие и я прави гладка и еластична. Подходящ е за суха и чувствителна кожа.

Какво съдържа Липобаза крем?

Липобаза крем съдържа 70% липиди, мек парафин и вазелин.

Кога да прилагаме Липобаза крем?

Липобаза крем се препоръчва за подпомагане естествената защита на кожата; за предпазване и грижа при суха и чувствителна кожа; като допълващо средство към локалната терапия на псориазис, екзема (дерматит).

Как действа Липобаза крем?

Подпомага естествената защита на кожата; оказва положително въздействие при суха и чувствителна кожа; създава защитен филм, който предпазва кожата от прекомерна загуба на влага и запазва оптималното хидролипидно равновесие в повърхностния слой на кожата; засилва хидратирането на епидермиса; намалява изсъхването и лющенето на кожата и я предпазва от вредни въздействия; тонизира, омекотява и успокоява кожата, и я поддържа в добро състояние.

Как да прилагаме Липобаза крем?

Тънък слой Липобаза крем се втрива леко върху кожната повърхност 2-3 пъти дневно.

Какви са предимствата на Липобаза крем?

Иновативен емолиент за допълваща грижа при суха и чувствителна кожа; не цапа, не изсушава и не омазнява кожата; не предизвиква образуване на комедони и може да се нанася на лицето; не съдържа ароматизатори, оцветители и консерванти; лесен за нанасяне, измива се с вода и не замърсява дрехите; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Липобаза крем?

На сухо и прохладно място, при стайна температура.