За вагинална и чревна микрофлора

30 растителни капсули x 600 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Лактобор?

Природен продукт за поддържане и нормализиране на вагиналната и чревната микрофлора. Подпомага функцията на имунната система и повишава естествената защита на организма. Препоръчва се по време и след антибиотична терапия за възстановяване на вагиналната и чревната микрофлора.

Какво съдържа Лактобор?

Лактобор съдържа 250 mg Бета глюкан и 250 mg Лактобацилус булгарикус.

Кога да приемаме Лактобор?

Лактобор е подходящ за поддържане на нормална вагинална и чревна флора по време на антибиотично лечение; нарушен баланс на вагиналната и чревната микрофлора; понижена функция на имунната система.

Как действа Лактобор?

Съдейства за поддържане и нормализиране на вагиналната и чревната микрофлора; оказва положителен ефект върху имунна защита на организма; подпомага функцията на имунната система; допринася за подобряване на общото състояние на организма.

Как да приемаме Лактобор?

По 1 растителна капсула до 3 пъти дневно, на гладно.

Какви са предимствата на Лактобор?

Съдържа висок брой лиофилизирани бактериални тела от пробиотик Lactobacillus bulgaricus и висококачествен стандартизиран Бета-глюкан; тройна комбинация от пробиотик, пребиотик и имуномодулатор; иновативна фармацевтична форма – VGcaps (растителни капсули), подходяща за вегани и вегетарианци; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Лактобор?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене