Бъди номер едно

30 капсули x 750 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Камагра?

Изцяло природен продукт, който допринася за подобряване на сексуалния живот и сексуалните функции при мъже и жени. Подпомага либидото и сексуалното желание. Поддържа половата, физическата и психическата мощ.

Какво съдържа Камагра?

Камагра съдържа 250 mg стандартизиран екстракт от Трибулус терестрис, 150 mg L-аргинин, 100 mg стандартизиран екстракт от Мака и 100 mg стандартизиран екстракт от Женшен.

Кога да приемаме Камагра?

Камагра се препоръчва при еректилна дисфункция; нарушена сексуална способност и либидо; преждевременна еякулация; за по-голямо сексуално удоволствие; нарушена репродуктивна способност; за полова, физическа и психическа мощ.

Как действа Камагра?

Има благоприятен ефект върху качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото; оказва положителен ефект при преждевременна еякулация; допринася за по-голямо сексуално удоволствие, премахване на умората и физическото изтощение; действа благоприятно при нарушена репродуктивна способност; поддържа половата, физическата и психическата мощ.

Как се приема Камагра?

По 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене

Какви са предимствата на Камагра?

Активните съставки на Камагра са изцяло природни екстракти с благоприятен ефект при сексуална дисфункция при мъже и жени; иновативна комбинация от съставки с допълващо действие за по-мощен ефект; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Камагра?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене