За нормалната структура на кръвоносните съдове

30 капсули x 830 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Неостат?

Природен продукт за нормална структура на кръвоносните съдове и оптимален имунен отговор. Подходящ като общоукрепващо и тонизиращо средство. Допринася за неутрализиране на свободните радикали. Препоръчва се при състояния на автоимунност.

Какво съдържа Неостат?

Неостат съдържа 410 mg стандартизиран екстракт от Котешки нокът и 410 mg стандартизиран екстракт от Птичи хрущял.

Кога да приемаме Неостат?

Неостат се препоръчва при нарушена пропускливост на кръвоносните съдове; склонност към често боледуване; страдания от злокачествен тип (патологично образуване на кръвоносни съдове); състояния на автоимунност – ревматоиден артрит, псориазис и др.; като общоукрепващо и тонизиращо средство.

Как действа Неостат?

Спомага за поддържане на нормална структура на кръвоносните съдове; подпомага дейността на имунната система; оказва положителен ефект върху активността на имунните клетки; повишава защитата на организма срещу свободните радикали; съдейства за намаляване на риска от някои очни страдания, като диабетна ретинопатия, дегенерация на макулата и неоваскуларна глаукома; оказва благотворно влияние при ревматоиден артрит, псориазис и др.; допринася за подобряване на общото състояние на организма.

Как да приемаме Неостат?

По 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене.

Какви са предимствата на Неостат?

Съдейства за модулиране на имунния отговор и нормализиране пропускливостта на кръвоносните съдове; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Неостат?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене