Моделира фигура мечта

30 течни капсули x 685 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Калорекс КЛА?

Природен продукт с благоприятен ефект при наднормено тегло и затлъстяване. Подпомага намаляването на телесните мазнини, съдейства за повишаване на мускулната маса и основната обмяна. Оказва благоприятно въздействие при повишени нива на холестерола и кръвната захар, както и при хранителна алергия.

Какво съдържа Калорекс КЛА?

Калорекс КЛА съдържа 500 mg стандартизирана конюгирана линолова киселина.

Кога да приемаме Калорекс КЛА?

Калорекс КЛА се препоръчва при наднормено тегло; затлъстяване; висок холестерол; висока кръвна захар; хранителна алергия; метаболитен синдром.

Как действа Калорекс КЛА?

Съдейства за понижаване нивото на телесните мазнини и помага в борбата с наднорменото тегло; съдейства за повишаване на мускулната маса и основната обмяна на веществата; допринася за понижаване на лошия холестерол; повлиява благоприятно нивата на кръвната захар; оказва благоприятен ефект при хранителна алергия; има положително въздействие при метаболитен синдром.

Как да приемаме Калорекс КЛА?

По една течна капсула до 3 пъти дневно, преди хранене

Какви са предимствата на Калорекс КЛА?

Иновативна фармацевтична форма – Solucaps (течни капсули), което позволява цялостно и бързо усвояване от организма; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Калорекс КЛА?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене