Убива апетита

30 течни капсули x 935 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Калорекс Апетин?

Природен продукт, който допринася за потискане на апетита и изгаряне на излишните мазнини. Допринася за регулиране на телесното тегло като създава чувство на ситост и предпазва от излишен прием на калории по естествен начин.

Какво съдържа Калорекс Апетин?

Калорекс Апетин съдържа 700 mg стандартизирана пиноленова киселина от ядки на Корейски бор.

Кога да приемаме Калорекс Апетин?

Калорекс Апетин се препоръчва при повишен апетит; наднормено тегло; затлъстяване.

Как действа Калорекс Апетин?

Пиноленовата киселина стимулира два пептидни хормона, които потискат глада. Това са холецистокинин [ССК] и глюкагон подобен пептид 1 [GLP1]; създава чувство за ситост и предпазва от излишен прием на калории; потиска желанието за хранене; намалява количеството храна по време на основното хранене и между храненията.

Как да приемаме Калорекс Апетин?

От 3 до 6 капсули дневно; по 1 капсула 3 пъти дневно, 1 час преди основните хранения; за намаляване приема на допълнителна храна между основните хранения – по 1 капсула 3 пъти дневно, между храненията.

Какви са предимствата на Калорекс Апетин?

Иновативна фармацевтична форма – Solucaps (течни капсули), което позволява цялостно и бързо усвояване от организма; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Калорекс Апетин?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене