Право в целта

30 течни капсули x 720 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Мигренон?

Природен продукт с благоприятен ефект при главоболие и мигрена. Повлиява благоприятно силата и честотата на мигренозните пристъпи и подобрява качеството на живот. Влияе положително върху гладката мускулатура на съдовете. Съдейства за намаляване на пристъпите, силата на болката, гаденето и повръщането.

Какво съдържа Мигренон?

Мигренон съдържа 0,43 mg Партенолид (стандартизиран екстракт от Tanacetum parthenium).

Кога да приемаме Мигренон?

Мигренон се препоръчва при мигрена и други видове главоболие (тензионно, клъстерно); ревматични болки; спазми на гладката мускулатура.

Как действа Мигренон?

Действа благоприятно при мигрена и други видове главоболие (тензионно, клъстерно); оказва положително въздействие на дейността на нервната система и мозъка; влияе положително върху гладката мускулатура на кръвоносните съдове.

Как да приемаме Мигренон?

По 1 течна капсула до 3 пъти дневно.

Какви са предимствата на Мигренон?

Активната съставка партенолид е получена чрез патентован процес на вакуум екстракция, при който се постига 25 пъти по-висока концентрация, в сравнение със стандартната процедура на извличане; иновативна форма – Solucaps (течни капсули), което позволява цялостно и бързо усвояване от организма; може да се комбинира с аналгетици или други продукти за мигрена; възможен прием от деца; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба; има удобен прием и е икономически изгоден.

Как да съхраняваме Мигренон?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене