За менопауза, добро настроение и сън

30 растителни капсули x 446 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Феминорм Лека Нощ?

Природен продукт с благоприятен ефект при менопауза. Влияе благоприятно при менопауза с изразени симптоми на безсъние, тревожност и депресия. Подходящ за подкрепа на хормоналната дейност при климакс, пременструален синдром, както и при млади жени с менструални смущения.

Какво съдържа Феминорм Лека Нощ?

Феминорм Лека Нощ съдържа 250 mg стандартизиран екстракт от Червена детелина, 30 mg стандартизиран екстракт от Сребърна свещичка и 1 mg мелатонин.

Кога да приемаме Феминорм Лека Нощ?

Феминорм Лека Нощ се препоръчва при менопауза с безсъние, тревожност и депресия; подкрепа на хормоналната дейност при климакс; пременструален синдром.

Как действа Феминорм Лека Нощ?

Действа благоприятно на менопаузата, съня и дейността на вегетативната нервна система; подпомага хормоналната дейност при климакс; допринася за овладяване на менопаузалните смущения.

Как да приемаме Феминорм Лека Нощ?

По 1 растителна капсула, вечер преди лягане.

Какви са предимствата на Феминорм Лека Нощ?

Комбинация от два мощни фитоестрогена и мелатонин (психичен хармонизатор); подобрява качеството на живот на жени в менопауза; иновативна форма – VGcaps (растителни капсули), подходяща за вегани и вегетарианци; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Феминорм Лека Нощ?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене