За чревната микрофлора и имунитета

30 растителни капсули x 600 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Имунобор Биотик?

Тройна комбинация от високо количество пробиотик, пребиотик и имуномодулатор. Допринася за поддържане и нормализиране на чревната и вагиналната микрофлора, и укрепване на имунната система. Оказва положителен ефект при диарии, дисбактериоза и алергична нагласа. Съдейства за повишаване на локалната имунна защита на лигавиците в чревната и урогениталната система.

Какво съдържа Имунобор Биотик?

Имунобор Биотик съдържа 250 mg Бета глюкан и 250 mg Лактобацилус булгарикус.

Кога да приемаме Имунобор Биотик?

Имунобор Биотик е подходящ за прием при нарушен баланс на чревната и вагиналната микрофлора; за поддържане на нормалната чревна флора по време на антибиотично лечение и избягване на дисбактериози; атопични заболявания и хранителни алергии; физическа и психическа умора, и стрес.

Как действа Имунобор Биотик?

Подпомага дейността на чревната и вагиналната микрофлора; влияе благоприятно върху функцията на стомашно-чревния тракт; подпомага функцията на имунната система; оказва положителен ефект върху локалната имунна защита на лигавиците в чревната и урогениталната система; допринася за подобряване на общото състояние на организма.

Как да приемаме Имунобор Биотик?

По 1 растителна капсула до 3 пъти дневно, на гладно; при деца над 1 година – по 1 капсула до 3 пъти дневно, на гладно.

Какви са предимствата на Имунобор Биотик?

Съдържа висок брой лиофилизирани бактериални тела от пробиотик Lactobacillus bulgaricus и висококачествен стандартизиран Бета-глюкан; тройна комбинация от пробиотик, пребиотик и имуномодулатор; иновативна фармацевтична форма – VGcaps (растителни капсули), подходяща за вегани и вегетарианци; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Имунобор Биотик?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене