За имунната система

30 капсули x 800 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Имунобор?

Естествен имуномодулатор за възрастни. Укрепва имунната система и повишава естествената защита на организма. Подпомага интензивно организма при често боледуване. Подобрява общото състояние на организма.

Какво съдържа Имунобор?

Имунобор съдържа 500 mg стандартизиран екстракт от Котешки нокът, 50 mg стандартизиран екстракт от Мака, 50 mg стандартизиран екстракт от Йерба Мате и 50 mg стандартизиран екстракт от По Деарко.

Кога да приемаме Имунобор?

Имунобор е подходящ за пълноценна функция на имунната система; склонност към често боледуване; бактериално носителство; като общоукрепващо и тонизиращо средство; хронична умора; трудно зарастване на рани.

Как действа Имунобор?

Подпомага функцията на имунната система; допринася за повишаване на локалната имунна защита; допринася за подобряване на общото състояние на организма; оказва положителен ефект върху активността на имунните клетки; помага за нормалното функциониране на храносмилателната система; проявява антиоксидантно и антистресово действие; подобрява психическото и физическото състояние на организма; съдейства за ускоряване процеса на зарастване на рани.

Как да приемаме Имунобор?

По 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене.

Какви са предимствата на Имунобор?

Съдържа висококачествени и стандартизирани природни екстракти с висока биологична наличност на активните вещества; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Имунобор?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене