За добро зрение

30 растителни капсули x 300 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Околут Дуо?

Офталмологичен природен продукт, който съдържа високо количество пречистени естествени очни пигменти – лутеин и зеаксантин. Допринася за поддържане на нормална зрителната функция. Влияе благоприятно при възрастово обусловена макулна дегенерация и пигментен ретинит.

Какво съдържа Околут Дуо?

Околут Дуо съдържа 20 mg лутеин и 1.5 mg зеаксантин.

Кога да приемаме Околут Дуо?

Околут Дуо се препоръчва при възрастово обусловена макулна дегенерация; пигментен ретинит; антиоксидантна защита на очите.

Как действа Околут Дуо?

Влияе благоприятно при възрастово обусловена макулна дегенерация и пигментен ретинит; действа благоприятно на зрителния анализатор при стареене и умора; допринася за защита на макулата и ретината от негативното влияние на свободните радикали.

Как да приемаме Околут Дуо?

По 1 растителна капсула дневно, след хранене.

Какви са предимствата на Околут Дуо?

Съдържа високо количество пречистени и стандартизирани естествени очни пигменти; максимално снабдяване на ретината и макулата с незаменими пигменти за очи; иновативна форма – VGcaps (растителни капсули), подходяща за вегани и вегетарианци; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба; има удобен прием и е икономически изгоден.

Как да съхраняваме Околут Дуо?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене