За имунната система

30 растителни капсули x 400 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Имунобор Eхинацея 250?

Имуномодулатор на дихателната система. Подпомага ефективно имунната защита. Допринася за укрепване на организма при простуда и грип. Оказва положителен ефект при склонност към често боледуване.

Какво съдържа Имунобор Eхинацея 250?

Имунобор Eхинацея 250 съдържа 250 mg стандартизиран екстракт от Ехинацея.

Кога да приемаме Имунобор Eхинацея 250?

Имунобор Eхинацея 250 се препоръчва за пълноценна функция на дихателната и имунната система; склонност към често боледуване; бактериално носителство; като общоукрепващо и тонизиращо средство.

Как действа Имунобор Eхинацея 250?

Подпомага функцията на дихателната и имунната система; оказва положителен ефект върху активността на имунните клетки; допринася за укрепване на организма при простуда и грип; спомага за повишаване естествената защита на организма; допринася за подобряване на общото състояние на организма.

Как да приемаме Имунобор Eхинацея 250?

По 1 растителна капсула до 3 пъти дневно, след хранене.

Какви са предимствата на Имунобор Eхинацея 250?

Високо количество пречистен и стандартизиран екстракт от Ехинацея; иновативна фармацевтична форма – VGcaps (растителни капсули), подходяща за вегани и вегетарианци; намалява необходимостта от прием на антибиотици; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Имунобор Eхинацея 250?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене