Биоактивни антиоксиданти и имуномодулатори

60 таблетки x 500 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Оксибор Цинк Селен Витамин С?

Тройна биоактивна антиоксидантна комбинация с благоприятен ефект върху имунната система. Съдържа жизнено необходими вещества – витамин С, цинк и селен, за здрава и добре функционираща имунна система. Изключително подходящ за прием в условия на повишена заболеваемост.

Какво съдържа Оксибор Цинк Селен Витамин С?

Оксибор Цинк Селен Витамин С съдържа 100 mg витамин C (като L-аскорбинова к-на), 5 mg цинк (като цинков глюконат) и 33 µg селен (като натриев селенит).

Кога да приемаме Оксибор Цинк Селен Витамин С?

Оксибор Цинк Селен Витамин С се препоръчва за добро функциониране на имунната система; за защита на организма срещу свободните радикали; задължителна антиоксидантна комбинация в условията на епидемии.

Как действа Оксибор Цинк Селен Витамин С?

Оказва положително въздействие върху функцията на имунната система; допринася за предпазване на организма от вредното влияние на свободните радикали; подпомага антиоксидантната защита на организма.

Как да приемаме Оксибор Цинк Селен Витамин С?

По 1 таблетка до 3 пъти дневно, след хранене.

Какви са предимствата на Оксибор Цинк Селен Витамин С?

Тройна комбинация от най-важните биоактивни антиоксиданти с отношение към имунната система; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Оксибор Цинк Селен Витамин С?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене