За имунитет при деца и възрастни

30 таблетки за смучене х 750 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Имунобор Протект Цинк?

Високотехнологичен имуномодулатор в таблетна форма за смучене с цинк. За подкрепа на имунната система и съпротивителните сили на организма по време на боледуване.

Какво съдържа Имунобор Протект Цинк?

Имунобор Протект Цинк съдържа 30 mg микронизиран Бета глюкан, 40 mg Витамин С (L-аскорбинова киселина), 10 mg стандартизиран екстракт от плодовете на Роза канина (съдържание на натурален Витамин С 5 mg) и 5 mg Цинк (цинков оксид).

Кога да приемаме Имунобор Протект Цинк?

Имунобор Протект Цинк е подходящ за активно подпомагане функцията на имунната система по време на боледуване; за нормална локална имунна устойчивост на лигавиците на устната кухина и носоглътката; като общоукрепващо и тонизиращо средство.

Как действа Имунобор Протект Цинк?

Активно подпомага функцията на имунната система по време на боледуване; допринася за повишаване на локалната имунна устойчивост на лигавиците на устната кухина и носоглътката; допринася за подобряване на съпротивителните сили на организма и общото състояние.

Как да приемаме Имунобор Протект Цинк?

При деца от 3 до 8 г. – по 1 таблетка дневно; при деца над 8 г. – по 2 таблетки дневно; при възрастни – по 3 таблетки дневно.

Препоръчителният период на прием е от 10 дни до 3 месеца, в зависимост от индивидуалното състояние на пациента и терапевтичната цел на лекуващия лекар. Таблетките се приемат чрез смучене, което осигурява депо действие на ниво устна кухина.

Какви са предимствата на Имунобор Протект Цинк?

Високотехнологични таблетки за смучене с депо действие на ниво устна кухина; иновативна комбинация от природни съставки с благотворно влияние върху имунната система, локалната имунна защита и съпротивителните сили на организма; подходящ за деца и възрастни; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба.

Как да съхраняваме Имунобор Протект Цинк?

На сухо, недостъпно за малки деца място, при температура под 30˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене