За детската имунна система

100 ml сироп

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Имунобор Кидс Сироп?

Природен имуномодулатор в сиропна форма, предназначен за деца. Подпомага функцията на детската имунна система при склонност към често боледуване. Оказва положителен ефект върху активността на имунните клетки. Допринася за подобряване на общото състояние на организма.

Какво съдържа Имунобор Кидс Сироп?

Имунобор Кидс Сироп съдържа 30 mg микронизиран Бета-глюкан с висока чистота.

Кога да приемаме Имунобор Кидс Сироп?

Имунобор Кидс Сироп е подходящ при склонност към често боледуване; по време и след антибиотична терапия; бактериално носителство; предваксинален период; като общоукрепващо и тонизиращо средство.

Как действа Имунобор Кидс Сироп?

Подпомага нормалната функция на детската имунна система; оказва положителен ефект върху активността на имунните клетки; действа благоприятно върху производството на имуноглобулини; допринася за повишаване на ефективността от ваксините и изграждане на добър имунен отговор; допринася за подобряване на общото състояние на организма.

Как да приемаме Имунобор Кидс Сироп?

При деца до 8 г. – по 1 чаена лъжичка (5 ml) дневно; при деца над 8 г. – по 2 чаени лъжички (10 ml) дневно; при възрастни – по 1 супена лъжица (15 ml) дневно.

Имунобор Кидс Сироп се приема на гладно, директно или в топла напитка. Препоръчителен период на употреба – 3 месеца.

Какви са предимствата на Имунобор Кидс Сироп?

Повишена ефикасност, постигната чрез микронизация на бета глюкан, което осигурява по-добро взаимодействие с повече рецептори на имунните клетки; приятен вкус, който е постигнат чрез използване на натурални източници – екстракт от диви ягоди; при овкусяване екстрактът от диви ягоди се центрофугира за отстраняване на власинките и така се постига максимална безопасност; удобен за прием дори и от най-малките; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба; одобрен от педиатрите като ефективен и безопасен имуномодулатор.

Как да съхраняваме Имунобор Кидс Сироп?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене