За здрави съдове и добро кръвообращение

50 растителни капсули x 450 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Ентан?

Ентан е универсален съдов протектор с цялостен ефект върху кръвоносните съдове. Съдейства за поддържане на кръвоносните съдове в добро здраве. Оказва положителен ефект при разширени вени, хемороиди, влошена памет и концентрация, шум в ушите, световъртеж и др. Подходящ за диабетици.

Какво съдържа Ентан?

Ентан съдържа 80 mg проантоцианидин и 40 mg стандартизиран екстракт на Гинко билоба (флавон гликозиди, терпин лактони).

Кога да приемаме Ентан?

Ентан се препоръчва за подпомагане функцията на кръвоносните съдове и добро кръвообращение; нарушено оросяване на ретината, крайниците, вестибуларния апарат и мозъка; разширени вени; хемороиди; смущения в оттичането на лимфна течност; световъртеж, шум в ушите; влошена памет и концентрация; постоперативен и посттравматичен оток; периферни съдови заболявания, напр. при диабет, синдром на Рейно и др.

Как действа Ентан?

Ентан влияе положително на цялото съдово дърво – артерии, вени, капиляри и лимфни съдове; повлиява благоприятно кръвоснабдяването на ретината, крайниците, вестибуларния апарат и мозъка; оказва благоприятно влияние върху стените на кръвоносните съдове чрез заздравяване на колагена и еластина, и подобрява тяхната еластичност; съдейства за подобряване течливостта на кръвта и ендотелната функция; допринася за намаляване спазъма на артериите и подобряване на венозния тонус; облекчава усещането за тежест и умора в долните крайници; има мощно антиоксидантно действие.

Как да приемаме Ентан?

Стандартната дозировка на Ентан е по 1 растителна капсула 3 пъти дневно, след хранене, продължително време. При обострени хемороиди – по 2 растителни капсули 3 пъти дневно до овладяване на кризата, след което се преминава към стандартната дозировка. Ако е необходимо дозировката на Ентан може да се адаптира според индивидуалното състояние на пациента и приема на други лекарствени средства – антикоагуланти, лекарства за високо кръвно налягане и др.

Какви са предимствата на Ентан?

Цялостен и мощен ефект върху всички кръвоносни съдове – артерии, вени, капиляри и лимфни съдове; пълна комбинация от биофлавоноиди (проантоцианидин, флавон гликозиди и терпин лактони); съставките на Ентан са едни от най-задълбочено проучените природни продукти в света; има над 10 клинични проучвания, които свидетелстват за положителния ефект на Ентан в съдовата патология; иновативна фармацевтична форма – VGcaps (растителни капсули); научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба; икономически изгоден.

Как да съхраняваме Ентан?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене