За пълноценен сън

30 капсули х 356 mg

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява Виватонин Лека Нощ?

Природен продукт с благоприятно влияние върху нервната система и съня. Подпомага заспиването и допринася за удължаване продължителността на съня, като намаляват честотата на събужданията. Повлиява благоприятно функцията на нервната система по физиологичен механизъм.

Какво съдържа Виватонин Лека Нощ?

Виватонин Лека Нощ съдържа 200 mg стандартизиран екстракт от Валериана и 1 mg мелатонин.

Кога да приемаме Виватонин Лека Нощ?

Виватонин Лека Нощ се препоръчва при безсъние; за улесняване на заспиването, продължителността и качеството на съня; за продължителен сън без събуждане; при нервно напрежение (стрес); за преодоляване чувството на тревожност.

Как действа Виватонин Лека Нощ?

Подпомага заспиването; допринася за удължаване продължителността на съня; съдейства за намаляване честотата на събужданията през нощта; влияе благоприятно на биологичния часовник, при стрес и психически натоварвания, на дейността на вегетативната нервна система, настроението и имунните функции; допринася за премахване на тревожността и подобряване на концентрацията; мелатонинът допринася за съкращаване на времето за заспиване и за по-лесната адаптация след пътуване със смяна на часовите зони – „jet lag“; мощен антиоксидант.

Как да приемаме Виватонин Лека Нощ?

По 1 капсула вечер, 30 минути преди сън.

Не се препоръчва при деца, бременни и кърмещи жени.

Какви са предимствата на Виватонин Лека Нощ?

Най-високи количества на биологично активни вещества; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа изкуствени овкусители и консерванти; подходящ за продължителна употреба; не предизвиква зависимост.

Как да съхраняваме Виватонин Лека Нощ?

На сухо, недостъпно за деца място, при температура под 25˚С.

Допълнителни указания

  • Да не се превишава препоръчваната дневна доза
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене