Пръв избор за чувствителна кожа

30 ml спрей

Производител: БОРОЛА ООД

София 1632, жк „Овча купел” 2, бл. 2А
+359 2 91 56 123

Какво представлява ДжинДжира Актив спрей?

Дермокозметичен продукт за активна защита на кожата от раздразнения. Подходящ за чувствителна кожа. Допринася за омекотяване и хидратиране на кожата. Произведен в иновативна козметична форма – емулсия във вид на спрей.

Какво съдържа ДжинДжира Актив спрей?

ДжинДжира Актив спрей съдържа цинков оксид, екстракт от лайка, екстракт от невен, хидратанти и емолиенти.

Кога да прилагаме ДжинДжира Актив спрей?

ДжинДжира Актив спрей е подходящ при кожни раздразнения; чувствителна кожа; за омекотяване и хидратиране на кожата.

Как действа ДжинДжира Актив спрей?

Оказва положителен ефект при чувствителна кожа; омекотява, хидратира и тонизира кожата; цинковият оксид създава защитен филм, който предпазва кожата от въздействието на неблагоприятни външни фактори; цинковият оксид е физичен ултравиолетов филтър, който защитава кожата от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето; екстрактът от невен защитава кожата от раздразнения и предотвратява стареенето й; екстрактът от лайка омекотява и тонизира кожата и я поддържа в добро състояние; хидратантите и емолиентите имитират водно-липидната мантия на кожата и действат като естествен овлажняващ фактор; емолиентите предотвратяват загубата на вода, омекотяват и успокояват кожата.

Как да прилагаме ДжинДжира Актив спрей?

Преди употреба флаконът трябва да се разклати добре. Кожният участък се напръсква с равномерен тънък слой. Ако е необходимо се втрива в кожата с леки масажни движения. Прилага се 3 пъти дневно. След 5-7 дни е уместно да се продължи с ДжинДжира Алба спрей или ДжинДжира Алба Бебе спрей.

Какви са предимствата на ДжинДжира Актив спрей?

Иновативна високотехнологична козметична форма – специална емулсия във вид на спрей; удобен за приложение, не цапа, не изсушава и не омазнява кожата; научно разработен продукт с максимална чистота, високо качество и безопасност в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP); не съдържа ароматизатори, оцветители и консерванти.

Как да съхраняваме ДжинДжира Актив спрей?

В оригиналната опаковка при температура под 25˚С на места, недостъпни за деца.